DOPLER ULTRAZVUČNI MERAČI PROTOKA

Serija UFX Prenosivi Dopler ultrazvučni merač protoka
Ekonomicno rešenje za merenje protoka fluida koji sadrže čestice i mehuriće vazduha. Jedna sonda postavljena na povrsinu cevi obezbedjuje merenje brzine fluida, pomoću koje se iz kalkulatora u kompletu očitava vrednost protoka. Opremljen je baterijom za 30h neprekidnog rada.
Primene: Merenje protoka fluida sa min. 100 PPM cestica ili aeracije (>100 Microna) u sistemima punih cevi, diametra veceg od 1/4"

detaljnije
UFX_3_2000.pdf


Serija DFXD Dopler ultrazvučni merač protoka
Baziran na mikroprocesorskoj tehnologiji najnovije generacije, ovaj instrument meri protok tečnosti sa višim sadržajem čvrstih čestica ili mehurića gasova. Senzor se montira spolja na zid cevi omogućavajući montažu i održavanje bez prekida protoka i narušavanja cevi. Sistem uključuje i LCD displej protoka i totala, selektivan izbor jedinica protoka i drugih parametara i automatsko podešavanje osetljivosti. Elektronski kontroler je projektovan u klasi zaštite IP65 a senzori IP68.
Izlazi: 4-20mA, impulsno frekventni i relejni.
Primene: Protok tečnosti koje sadrže čestice vece od 35 microna i 25% čestica većih od 100 microna ili ekvivalent u aeraciji, kroz zatvorenu cev punu fluida.

detaljnije
DFX.pdfSerija 902
Prenosivi Dopler ultrazvučni merač protoka
Koristeci dual klamp-on neinvanzivne sonde prikazuje na dvorednom displeju trenutni i ukupni protok. Jednostavno parametrisanje preko tastature. Interna punjiva baterija, punjač i 0/4-20mA izlaz u standardnom kompletu.
Primene: Merenje protoka u cevima (dia > 1/4") ispunjenim fluidom koji sadrži min. 25PPM čestica ili aeracije (>30Mikrona)i

detaljnije
902_3_2000.pdf

nazad